Over mij

Mijn naam is Carine Eshuis. Ik ben een positief ingesteld, blij ei, die graag positiviteit en geluk verspreidt. Ik wil anderen helpen volledig zichzelf zijn. Jezelf (durven) laten zien in je puurste vorm, je essentie, je natuur! Wie ben jij zonder filter?! Een mooiere JIJ is er voor mij niet! 

Achter het doorgaans stuiterende, blije ei met een schaterende lach zit ook een andere vrouw... Een vrouw die intens voelt, steeds meer vanuit haar hart en intuïtie leeft en, zoals een echte kreeft betaamt, veel emoties in zich heeft en deze ook uit! Rauw, Onbehouwen, Aanwezig, Rustig, Lief, Zacht, Direct, Oermama, Trots, Jankend, Schreeuwend, Lachend, Luisterend, Pratend... Iemand die intens houdt van alle mensen die me dierbaar zijn, allemaal op mijn eigen manier.  Ik ben een vrouw met haar tas vol leuke maar ook beduidend minder leuke levenslessen. Na behoorlijk vast te zijn gelopen op mijn levenspad na de geboorte van onze kinderen, ben ik hulp gaan zoeken om mezelf te vinden en dat is de beste keuze van mijn leven geweest. Ik heb mijn echte IK gevonden en durf haar vol trots te laten zien!

Wat doe ik zoal?

Fotograferen is al jaren een grote passie! Na een aantal jaren bruiloften, portretten en nog veel meer andere leuke fotografie heb ik besloten om me meer te gaan richten op afscheidsfotografie. Aangezien ik het liefst gevoel weergeef in mijn foto's, ik zelf enorm sensitief ben en ik ook werk op mediumschap gebied, kan ik als geen ander vastleggen hoe het afscheid van een dierbare is geweest en jullie laten voelen hoe het was.

Verder fotografeer ik alles en iedereen waar ik blij van word! Ik fotografeer je het liefst "zoals je bent" en daarom zet ik je niet in een pose, maar zet ik je liever in je kracht! Natuurlijk probeer ik je op alle mogelijke manieren op je gemak te laten voelen. Een grapje, een wandelingetje, een gezellig praatje... Ik kijk niet op de klok, maar neem alle tijd die jij nodig hebt om je ontspannen genoeg te voelen, voordat ik begin met fotograferen. Het liefst schiet ik eigenlijk foto's wanneer je het even niet in de gaten hebt... Je mag zijn wie je bent en wanneer je denkt niet gezien te worden, ben je het meest puur en echt! 

Je kunt bij mij ook terecht voor alles binnen het mediumschap. Zo leg ik o.a. contact met overleden dierbaren of maak en lees ik een orakelfoto speciaal voor jou. Ik geef (drum)healingen en heerlijke energetische behandelingen op maat. Ook help ik je met liefde bij uitdagingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ik leer je graag hoe je de magie in jouw leven kunt ervaren! Ik geef tips, trucs en trainingen op mediumschapsgebied en ook maak ik sjamaandrums. 

Nieuwsgierig geworden naar wat ik kan betekenen voor jou? Vraag me naar de mogelijkheden die ik binnen "Zoals je bent" bied!


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin